om rymdreservatet

Sommaren 2020 återupplivas neonparken i Emmaboda dit människor vallfärdat varje sommar i decennier. Rymdreservatet är platsen där kollektiv, arrangörer, konstnärer och artister tillsammans skapar en festivalupplevelse ni aldrig tidigare skådat.

Åldersgräns

På festivalområdet gäller 18- årsgräns

FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får om festivalen, om du inte hittar svaret du letar efter här kan du kontakta oss på info@rymdrestervatet.com

När är festivalen?

6-9 Augusti 2020. Vi öppnar insläppet för besökare kl.14:00 6 Augusti och festivalen stänger kl.12:00 9 Augusti.

Vad är rymdreservatet för festival?

Rymdreservatet är en deltagarbaserad festival vilket betyder att du som besökare kan vara med och bidra med innehåll till festivalen. Vi kommer ha byggmaterial på plats för att ni ska kunna bygga det fetaste campet!

 

Vi kommer ha 10 verifierade camps som består utav arrangörer från olika delar av landet som bygger upp scener och camps på campingområdet. Är du/ni intresserade av att ha ett verifierat camp ansök då under CAMPS

alkohol

Medhavd alkohol är tillåtet på området. Dock råder förbud mot glasflaskor.

Camping

Allmän camping - På olistade delar av campingen är det fritt fram för alla att campa, först till kvarn gäller. I området “Lungan” kommer det inte finnas några camps eller scener.

 

Community camping - Du kan förboka en plats i anslutning till våra verifierade camps och scener. Du bor i ett utsmyckat område med den arrangör som ligger dig närmast hjärtat. Biljetter till community-campingen släpps när vi droppar alla våra camps och arrangörer.

Husvagnscamping - Husvagnscampingen kommer vara på området bredvid vår festivalscen UFO:T.

baren

I baren kommer det vara full rulle med dagsfest, karaoke, live-podd och quiz under bar himmel. Där kan du avnjuta kall öl och cider tillverkad på festivalområdet av Emmaboda Bryggeri.

Hygien

Det finns tillgång till vattentoaletter samt dusch.

Ailiena.png
När höjs biljettpriset?

Vi släpper ett begränsat antal biljetter i varje prisklass vilket betyder att biljettpriset kommer höjas successivt. Vi håller er uppdaterade på våra sociala medier se KONTAKT

Första Hjälpen

Det finns sjukstuga på plats samt första hjälpen kit i alla verifierade camps. Om det skett en olycka fråga någon av oss som arbetar på Rymdreservatet så hjälper vi dig gärna. Vid livshotande tillstånd, ring 112.